Onze cafetaria bestaat uit:

Het "EEtkaffee"

De cafetaria bestaat uit een gedeeltelijke renovatie en nieuwbouw. De cafetaria en bar bevinden zich deels in de bestaande stal waar vroeger koeien werden gemolken en deels in de nieuwbouw. De stal is authentiek gebleven om de sfeer van de hoeve te behouden.

In de cafetaria hebben we geopteerd voor bediening aan tafel.  Met mogelijkheid om over te schakelen naar bediening aan de bar als het te druk is.

Het bovenzaaltje

Ons zaaltje, dat boven een deel van de cafetaria ligt, is ideaal voor educatieve lessen, vergaderingen en allerhande kleine feestjes.

Binnenkort voorzien we ook een dakterras dat toegankelijk zal zijn via dit zaaltje en een zalig zicht op de dorpskern van Adinkerke heeft.

De terrassen

Onze zonnige terrassen liggen aan beide zijden van de cafetaria. Het zuidgericht terras geeft uit op de binnenkoer van de boerderij. Daar kan men van 's morgens vroeg al lekker genieten in het zonnetje. Het noorderterras kijkt uit op het speelplein met speeltoren, trampoline, zandbak en speelhuisje voor de allerkleinsten. De kinderen kunnen niet van het speelpleintje naar de straat zonder over het terras te passeren. Zo hebben de ouders steeds controle over hen.

De keuken

Onze keuken bevindt zich in de nieuwbouw en is aangepast om er kleine snacks en diverse desserts te kunnen bereiden. We serveren o.a. "boerestutten" (van Pasen tot oktober), "croque monsieur", "spaghetti", "warme appeltaart", diverse "ijscoupes" en "huisbereide pannenkoeken". 

Ook staat elk weekend een ander warm gerecht op het menu (vb. stoofvlees, vol au vent, scampi's, ribbetjes, ...). zie "gerecht van de week".

De Toiletten

Onze toiletten bevinden zich in het nieuwbouwgedeelte.

Deze zijn opgedeeld in drie zones:

  • Bij de heren bevinden zich drie piscines, waaronder twee op een lager niveau voor de kids. Ook het zogenaamde kleinste kamertje is daar aanwezig.
  • Bij de dames zijn er twee kleinste kamertjes voorzien en een lavabo, die je natuurlijk ook kan vinden bij de heren.
  • Tussen de dames en heren zone spreken we niet over het kleinste kamertje, maar de grootste kamer. Deze ruimte is ingericht voor de mensen die onmogelijk de twee andere ruimtes kunnen gebruiken. We hebben het hier over mensen met een beperking. Hier is het toilet speciaal ingedeeld dat men er voldoende vrije ruimte heeft om naar het toilet te gaan en de handen te wassen in een rolstoel. Voor de allerkleinsten is er een klein kindertoiletje voorzien en mama's of papa's kunnen hun baby's op de verzorgingstafel een verse pamper aandoen.

Nieuwe reacties

05.08 | 02:11

Ja hoor, Dankjewel

04.08 | 17:55

Beste, graag reserveren we voor 2 volwassenen en 2 kinderen om 13:...

19.07 | 11:51

Wij wonen in Tervuren. Bij welke dichtstbij gelegen winkel kunnen ...

13.07 | 18:18

Beste We zouden graag woensdag 20 juli om half zes reserveren om te...